Manusia jahat.

   
"Saper tu?"

"Mana?"

"Dia senyum-senyum kat you tadi, I nampak."

"Tu..."

"Saper?"

"Faeza."

"Saper?"

"Nur Faeza."

"Saper dia tu?"

"Orang jahat."

"What? She looks fine to me, apa yang jahat?"

"She's evil."

"What..? You, bagitau I sekarang, saper dia tu."

"Hani, everybody cakap I paling benci Lisa."

"Yes I agreed with that."

"Nope. I ada list, and Lisa tu ranking nombor sepuluh."

"Sepuluh? Wait. Apa kena mengena dengan that girl?"

"She's number two."

"Number two? So saper number one?"

"Sarah Marz."


.


"But why?"

"Hani... Sejahat-jahat manusia, jahat lagi manusia yang sanggup hancurkan hati someone and then teruskan hidup dengan happy tanpa ambil kira nasib orang itu, ever."

2 comments:

NA said...

i copy you punye ayat yg last tu. takpe kan? say takpe je, i dah copy paste pun. sorry and thanks :)

Asfa said...

Aha boleh ja, tapi letak quote by me. Btw thanks NA.