Your flesh.

 
"Ish! Nak buat ape?"
   
      "Ala... Bagi la. Tak luak pun."

      "Takyah ngade okay. Mane boleh."

      "Bagi ja la. I dah gian dah ni."

      "Gian apenye? Sejak bile you tawu main?"

      "Eh... Mana penah pun. Ni baru nak jinak-jinak la ni."

      "You jangan ngarut. Banyak lagi bende leh buat."

      "Kalau you bagi, lagi banyak benda I boleh buat."

      "Tak boleh! Eee... I geli la."

      "Geli apa nya. Cool apa kalau dapat main."

      "Tak cool. I cakap I geli, I geli la."

      "Ala babe, jari I dah ketar-ketar dah ni... Nak main..."

      "Stop. Takyah nak paksa-paksa I dah. I taknak kasi, okay?"

      "Ala... Kedekut la. Nak piano ja pun. Nak try main lagu Dillon."

      "Gila. Mahal tau tak?"

7 comments:

Nissa Jefry said...

haihhh -.-

SaddLone said...

entah bengong, mahak kot, kau tu pelajar miskin.

Asfa said...

You belikan la. Come come.

si ngokngek said...

pasar malam pun ada gitar.tapi warna pink.nak tak.haha

Asfa said...

Nak piano, bukan guitar, okay?

si ngokngek said...
This comment has been removed by the author.
Yuyu Nuridayu said...

i pon da lame nk piano.mak tak penah bg