Hapus.

  
"You nak stop?"

"Yup."

"Dah putus ase?"

"Done that."

"Are you sure?"

"This time, totally sure."

"Macam-macam you dah buat untuk dapatkan dia. So do you just want to waste it?"

"She's the one who wasted it. Not me."

"I tak faham la. You're always try hard to get her, every single time. So what the hell just happen to you?"

"Yes I've tried so hard to get her. Tapi..."

"Tapi ape?!"

"You bayangkan, it's always me yang kejar dia. Lagi laju I kejar, lagi jauh dia lari. I kejar, kejar, kejar, and then I terpikir."

"Pikir ape you?"

"Kenapa dia tak berenti ja lari. Apa sebenarnya alasan dia untuk terus lari, jauh dari I. Why don't dia just berenti lari, sambut I, peluk I dengan penuh kasih sayang? Apa sebenarnya I ni dalam hati dia? Apa sebenarnya nilai I ni dalam hidup dia?"

"You..."

"Sudah la. You pun tau I ni pessimist. I never do believe in happy ending love story."


Published with Blogger-droid v2.0

3 comments:

Anonymous said...

Tuhan akan tolong you

Dya Zai said...

lebam

EZAN IDMA said...

jangn kejar sgt la. kang semput