Trilogi jahanam.

   
"You cakap phone dengan sapa tu?"

"Kejap la."

"You cakap phone dengan sapa tu?"

"Dengan die la."

"Sapa?"

"Boyfriend I."

"Habis I ni sapa?"

"You are my ex-boyfriend."

"Dah lupa ka kita janji apa sebelum datang sini?"

"What? Janji ape?"

"You lupa ka semalam kita sampai sini, still as a couple?"

"Ape point you ni?"

"Dah dapat laki tu, senang-senang ja kan buat-buat lupa. Janji keling."

"Hey! You tak puas hati ape lagi ni? I dah taknak kat you. So sudah la. I dah takde perasaan kat you okay?"

"So you dah tak peduli?"

"Sudah la you. Cinta kite cinta lama. Sejarah. I ada life I, you ada life you. So move on."


.


"You cakap phone dengan sape tu?"

"Kawan."

"You jangan tipu I. You cakap dengan perempuan mane tu?"

"Kawan la."

"You jangan cari pasal okay. You ade perempuan lain kan? You nak curang dengan I?"

"Curang? Tak lah."

"You memang ade perempuan lain. Hey you ingat I ni ape ha?

"You're somebody else's girlfriend and I tak kenal you."


.


"I tak kenal you pun."
*Giggles.

1 comment:

NA said...

"bagi I, you dah mati. orang yang I kenal yang sayangkan I dulu tu dah mati. you adalah stranger, yang tiba2 add I dekat facebook"-when Nelly met Danie,17 July 2010