Tak seindah.

   
Expectation.


You nak pi jugak ka?


      I tak tawu la. Takut.


      You tak payah pi la. Stay sini malam ni.


      Tapi I teringin jumpe dia.


      Takpa. Esok siang I hantar you.


      Betul?


      Yala. Lagipun I sorang-sorang ja malam ni. You teman la I.


      Okay. I'll stay.


You nak tau tak?


      Ape you?


      I jealous dengan ex you.


      Kenape pulak you?


      Dia jiwa kacau pun, dah taknak kat you pun, you still nak kat dia, still gila kat dia. I tak tau la apa yang dia buat sampai you jadi macam ni. Or you memang type yang macam ni, yang sanggup buat apa saja untuk dia. The one that I've looking for.


.


Reality.



You nak pi jugak ka?


      I kene pegi jugak. I dah nekad.


      You tak payah pi la. Stay sini malam ni.


      I dah plan nak jumpe hari ni. Lagipun I teringin jumpe dia.


      Em okay la. Satgi I hantar you.


      Okay thanks.


      I hope dia terima you satgi.


      Yup. I pun harap macam tu.


You nak tau tak?


      Ape you?


      I rasa I dengan ex you sama.


      Sama?


      Yala sama. Jenis tak bercampur dengan orang, spend masa lepak dalam bilik ja. And we both need a laptop. Coincident kan? Cuma masa muda I, I tak hidup dalam environment KL. So I tak terpengaruh dengan benda-benda tak elok. Tapi kan it's good for him sebab dapat you. At least, once.

7 comments:

Kidd said...

At least once. Kalau dapat.

Dya Zai said...

Damn, baru baca.

Asfa said...

Entri tak penting, blog tak penting.

Anonymous said...

I asked you to wait. didnt I?

Dya Zai said...

No. Jgn ckp cmtu.

Asfa said...

Tunggu sampai reput? Dya, I'm ikhlas about my feeling.

Dya Zai said...

Ya i know. Chill okay?