Kala malam bulan mengambang.

   
      I pandang muka Hani, nampak cute ja bila malam-malam macam ni. Dia pun pandang muka I, sambil peluk diri sendiri. Maybe dia rasa sejuk. Itu efek aircond yang sengaja I pasang kuat. Then I bangun, lepas tu duduk sebelah Hani. I pun usap pipi dia, slowly.

"Rasa macam mimpi." I mula bersuara, slow, romantik.

"Mimpi?" Balas Hani sambil melentokkan kepalanya.

"Yala. Dulu I dapat tengok you dari jauh ja."

"Emm... So sekarang?" Balas Hani sambil pejam mata.

Dia makin melentokkan lagi kepalanya, memberi peluang untuk I usap lehernya. Geram betul tengok leher dia yang jinjang tu.

"Sekarang you milik I." I bisik kat telinga dia.

"Yes sayang... That's true."

"And now I boleh sentuh you, belai you."

"Yes... You... I sejuk. Can you hug me?"

"Sure baby."

I pun peluk Hani, rapat. She's really turn me on. I pun usap belakang dia. Cakar-cakar lembut kulit dia yang gebu tu. Then I dapat rasa nafas dia makin kencang. I know dia pun dah turn on.

"You..." Hani bersuara, manja.

"Yes baby." I bisik lagi kat telinga dia.

"I dah tak tahan ni..."

"Really?" I cuba pancing dia.

"Yes sayang."

"Do you want it now?"

"Yes. Now."

Tiba-tiba Hani bangun, sambil gosok-gosok mata.

"Kenapa you?" I tanya dia.

"I dah tak tahan ngantuk la. I nak tidur la."

"What?"

"I nak tidur dah ni. I masuk bilik I dulu ye. You tidur elok-elok kat sini."

"What?"

"Nite sayang. Mimpi I okay? Bye."

Hani cepat-cepat masuk bilik. Tinggalkan I sorang-sorang kat ruang tamu rumah dia.

Potong betul.

Published with Blogger-droid v2.0.2

4 comments:

EZAN IDMA said...

anti klimaks. haha

Kidd said...

haha

Anonymous said...

I senyum lebar baca ni. you happy, Im so glad :)

Asfa said...

Tqvm Miss Anonymous.